Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Nosečniške pajkice - udobno, modno in uporabno

Nosečniške pajkice 

Nosečniške pajkice so v času pričakovanja nepogrešljiv kos garderobe!

Uporabne so za vsako priložnost. Ženska je v njih vedno elegantna in sproščena. Ko trebušček raste, se lahko poveča tudi nelagodje in občutek utesnjenosti, zato je izrednega pomena, kakšna nosečniška oblačila izbere bodoča mamica. Poleg nosečniškega perila in udobne obleke, so nosečniške pajkice naslednji korak pri izbiri oblačil v nosečnosti.

Nosečnice lahko izbirajo med bolj elegantnimi nosečniškimi pajkicami in takšnimi, ki jih bodo med nosile v prostem času in na rekreaciji. Prav tako lahko v hladnih dneh oblečejo nosečniške zimske pajkice. Na izbiro imajo termo nosečniške pajkice za nosečnice in debelejše nosečniške pajkice. Nosečniške pajkice so ženske, posebej nosečnice, vzele za svoje, saj so udobne, praktične in lepe.

Ta priljubljen kos oblačila je vedno v modi in se lahko nosi ob vsaki priložnosti, saj se lahko kombinira v vseh možnih kombinacijah. Nosečniške pajkice se prilegajo tako elegantnim, kot športnim oblačilom. Zelo priljubljene so elegantne pajkice s krilom in elastične pajkice, ki se lahko kombinirajo s tuniko ali obleko za posebne priložnosti. Izbira modelov, barv in krojev je velika, zato lahko vsaka nosečnica najde zase nosečniške pajkice.

 

Nosečniške pajkice s krilom Dual

Dual nosečniške pajkice iz Popka, so narejene iz mehkega, zračnega in elastičnega bombaža in imajo všit visok pas. V predelu trebuščka spredaj nimajo elastike, da ne tiščijo, ta je le na ledvenem, zadnjem delu in daje občutek stabilnosti. Pas daje občutek topline in varnosti. Nosečniške pajkice dual so izredno raztegljive, zato lahko mlade mamice spremljajo ves čas nosečnosti in tudi še dolgo po porodu, ko je trebušček še vedno nekoliko napet in občutljiv.

 

nosecniske pajkice dual

Dual pajkice so pajkice s krilom, ki pokrije zadnjico, zraven pa lahko oblečete vaše raztegljive majice, ki so vam v času nosečnosti postale prekratke. Krilce na dual nosečniških pajkicah, bo tako podaljšalo vašo majčko.

Legice/pajkice so na voljo dolge in 3/4, oboje pa so spredaj prilagojene tako, je dovolj prostora za vedno večji trebušček. Pri nosečniških pajkicah je izrednega pomena, kako so krojene, saj lahko elastika okoli trebuha neprijetno tišči in je lahko celo nevarna za razvoj otroka. Najbolje je izbrati model, ki ima elastiko samo zadaj v pasu, kjer telo nosečnice ni tako občutljivo.

Dual nosečniške pajkice lahko nosite ob vseh priložnostih in ob vseh letnih časih. Ob koncu poletja, ko se dnevi začnejo krajšati in postanejo hladnejši, lahko izberete pajkice iz tankega materiala, ko pa svoje zobe pokaže zima, pa jih nadomestite z debelejšimi, termo pajkicami.

Pajkice do kolen ali kolesarke lahko uporabite kot pajkice za fitnes ali pajkice za aerobiko, v toplejših dnevih jih lahko oblečete za sproščen sprehod z možem ali prijatelji, zvečer pa se boste v njih udobno namestile pred televizor.

 

Pajkice za nosečnice Basic

Basic nosečniške pajkice so narejene iz mehkega, zračnega in elastičnega bombaža z všitim visokim pasom. So izredno elastične, zato jih lahko bodoče mamice nosijo že od drugega meseca nosečnosti dalje. Pajkice pri trebuščku nimajo šivov in elastike, prav tako imajo brezšivni visok pas, ki bo udoben tudi po porodu.

 

Nosečnice lahko izbirajo med dolgimi pajkicami in med 3/4 dolžino. Nosečniške pajkice basic 3/4 bodo postale najbolj pomemben kos garderobe vsake nosečnice! Nosijo se lahko celo poletje, pozimi pa se z njimi odpravite na telovadbo ali popoldanski počitek.

Dolge nosečniške legice so prav tako nepogrešljive, posebej v hladnejših mesecih. Najbolj priljubljene so v črni barvi, temno modri in sivi, vse bolj priljubljene pa so tudi v videzu usnja. Krasno se kombinirajo s tunikami in oblekami, prav tako se podajo zraven elegantne večerne obleke. Posebej lepa bo nosečnica, ki bo k črnim pajkicam oblekla lepo prosojno tuniko, dodala lep nakit in močnejši make up.

 

Elegantne pajkice v nosečnosti

Tudi v nosečnosti želijo biti ženske lepe in zapeljive, a žal mnoge bodoče mamice svoji zunanjosti ne posvečajo veliko pozornosti. Mogoče potrebujejo samo nasvet, kako se urediti! Pri izbiri nosečniških oblačil je izjemno pomembno, da so udobna in da jih lahko nosite celo nosečnost in tudi v času dojenja.

Dobra izbira so vsekakor elegantne pajkice, ki jih boste lahko kombinirale z oblekami in tunikami ob vseh priložnostih, ko boste želele biti bolj urejene.

Elegantne pajkice in tunika je lahko vaše vsakodnevno oblačilo v nosečnosti, izbirate lahko med mnogimi barvami in kroji.

Najbolj priljubljene so enobarvne nosečniške pajkice, prevladuje črna in siva. Seveda pa lahko izberete kakšne hude pajkice, kot so bleščeče pajkice, pajkice imitacija usnja ali jeansa. Nosečnost ni ovira, da bi bile lepe, izvirne in mogoče celo malo drzne!

 

Športne pajkice – športna nosečka

Šport v nosečnosti? Seveda, zakaj pa ne! Telesna aktivnost v času nosečnosti lahko veliko pripomore k zdravemu razvoju otroka in splošnemu zdravju nosečnosti. V nosečnosti lahko ženska brez skrbi plava, kolesari, teče, izvaja jogo in telovadi.

Seveda se mora vsaka nosečnica prej dobro seznaniti s svojim zdravstvenim stanjem in s športom ne sme ogrožati nosečnosti. A če nosečnost poteka brez težav, se seveda lahko ukvarjate s primernimi športi. Vsekakor bodite previdni, pri vadbi se izogibajte gneči in vročim, neprezračenim prostorom.

Ves čas vadbe pijte tekočino in nikar ne pretiravajte, pač pa vadite toliko, da niste preveč utrujeni. Ves čas pazite, da se izognete padcem ali udarcem v predel trebuha, prav tako preskočite vaje, ki zahtevajo ležanje na trebuhu. Po vadbi se vedno skrbno umijte in uporabljajte svojo brisačo.

Za rekreacijo seveda potrebujete oblačila! Najbolj primerne so športne pajkice za nosečnice, ki so iz raztegljivih in zračnih materialov.

Pajkice za aerobiko lahko uporabite tudi za sprehod ali popoldansko počivanje, pozorne morate biti samo na to, da vam niso tesne okoli trebuha. Kako pa nositi pajkice po porodu? Nosečniške pajkice, tako športne, kot elegantne, vam bodo prav prišle tudi po porodu. Trebušček je še dolgo po porodu napet in občutljiv, zato nikar ne hitite z oblačenjem športnih, preveč oprijetih pajkic.

Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči