Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Trgovina z oblačili za nosečnice in doječe mamice

evelina-dea-popek


Ko mama in hči združita znanje in ljubezen do šivanja, se rodijo izdelki, ki razvajajo ženske v nosečnosti in tudi kasneje.


V POPKU stremimo k temu, da naša oblačila niso uporabna zgolj v obdobju pričakovanja, temveč te razvajajo tudi kasneje. Njihova uporabnost ter kvaliteta sta na prvem mestu.
Naša prepoznavna posebnost je, da vsa oblačila, ki nosijo znak Popek snujemo, oblikujemo in izdelujemo sami in so plod dolgoletnih izkušenj in razvoja. Vse tkanine in drugi materiali so skrbno izbrani in po potrebi preizkušeni.

 

Naše poslanstvo je zadovoljna in v svojih oblačilih sproščena nosečnica, ki naša kvalitetna oblačila nosi tudi kasneje.


Preko izkušenj, komunikacijo z našimi zadovoljnimi strankami in spremljanjem modnih trendov, skrbimo za tvoje udobje in dobro počutje.

Zate poskrbimo tudi z izdelavo oblačil po meri in izdelavo oblačil za posebne priložnosti.


S poznavanjem sprememb ženskega telesa, ter željo po ohranjanju lastnega stila v času nosečnosti, poskrbimo, da se vsaka nosečnica počuti lepo.

 

POPEK ženska prisega na KVALITETO in ŽENSTVENOST, ki jo najbolje poudari s skrbno izbranimi in izdelanimi oblačili znamke POPEK.

 

POPEK produkti predstavljajo

  · Udobje

   Vse tkanine in materiali so skrbno izbrani. Nudijo neverjetno prileganje, prijeten občutek ob uporabi ter mehkobo, ki jo začutite v njih.

    · Uporabnost

     Oblačila lahko nosite v nosečnosti in kasneje.

      · Preprostost

       Preprostost barv, vzorce in materialov omogoča enostavno kombiniranje z oblačili, ki jih imate že doma ali pa izborom oblačil, ki jih izdelujemo za vas.

        · Detajlnost

         Vsak šiv, pregib, potisk in manjši detajl so skrbno izbrani in oblačilom prinesejo dodatno popestritev in unikatnost.

          · Nosljivost v različnih obdobjih

           Trudimo se, da oblačila lahko nosite tudi kasneje in vas tako razvajajo tudi takrat, ko se odpravite na sprehod z otroci, greste na kavo s prijateljico, nazaj v službo ali po opravkih.

            

           Popek je ime trgovine in oblačil, ki jih snujeta Evelina, modna oblikovalka in stilistka ter njena hči Dea.

            
           Popek so oblačila, čigar korenine segajo 20 let nazaj. Vsako leto razveseljujemo z novimi modeli, se poigramo z detajli že obstoječih oblačil in iščemo njihovo uporabnost in udobnost materialov.

           Za nasvet ali izdelavo po meri pokliči na telefonsko številko 070 233 255 ali pa nam pošlji elektronsko sporočilo na info@popek.si. 


           Ko nas pohvališ, se razveselimo in smo ponosni, saj to potrdi vrednost zakaj se trudimo in skrbimo za naše kupce. Vsak odziv nam daje zagon in voljo do dela. Z vsem tem se trudimo zagotoviti naš najpomembnejši del poslanstva - dobro počutje in zadovoljstvo nosečnice in doječe mamice.


           Išči