Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Vračilo izdelka

Imamo praktično nič vračil.

Če pa se slučajno zgodi, lahko artikel enostavno zamenjaš ali vrneš.

 

Kaj če mi artikli ne bodo ustrezali, jih lahko vrnem?

Seveda. Artikle lahko vrneš ali zamenjaš. Pri spletnem nakupu si artiklov pred nakupom ne moreš fizično ogledati, zato ti v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov omogočamo možnost vračila blaga - odstop od pogodbe.

 

Koliko časa imam, da izdelek vrnem?

Kot potrošnica imaš pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga sporočiš na naš e-naslov info@popek.si ali po telefonu 070 233 255, da odstopaš od pogodbe/nakupa, ne da bi ti bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok vračila se začne šteti en dan po datumu prevzema. Izdelek nam moraš vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu.

 

Pomembne informacije

Če si morda artikel že začela uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen. Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da si artikel lahko ogledaš, pomeriš in če ti ne ustreza, ali da so bila tvoja pričakovanja napačna, odstopiš od nakupa.

Ker želimo, da je ta postopek kar se da kratek in brez zapletov te prosimo, da si po nakupu na daljavo pozorna na to da:

  • previdno odpiraš embalažo in jo obdržiš v nespremenjenem stanju, dokler ne boš v celoti prepričana, da ti artikel ustreza
  • vsa oblačila, še posebej perilo in kopalke pomerjaj čez druga oblačila in ne na golo kožo
  • pri pomerjanju oblačil lahko pride do poškodb, predvsem takrat kadar velikost odstopa za dve ali več številk, zato previdno pomerjaj
  • nepazljivo odstranjevanje etiket lahko povzroči poškodbe na izdelku
  • artikli na katerih so vidne sledi uporabe, nošenja, raztegnjena tkanina, izvlečene niti, pokvarjena zadrga, madeži, umazanija, dlake, pranje in podobno niso več primerni za odstop od pogodbe, ker so higiensko oporečni oz. neuporabni za vrnitev v prodajo

 

Kdo plača poštnino, če vrnem izdelek?

Poštnine za vrnjen izdelek žal ne moremo povrniti. Strošek, ki te bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga (poštnina).

V kolikor pošljemo zamenjani izdelek, se plača poštnina 3,90€.

Pridržujemo si pravico, da pri vračilu kupnine odštejemo strošek prvotne poštnine(3,90€), če se izkaže, da nisi več upravičena do brezplačne poštnine- če znesek ni enak oz. ne presega 100€.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Na kateri naslov pošljem izdelek za menjavo ali vračilo?

Trgovina Popek

Kermaunerjeva 10

1000 Ljubljana

Koliko časa traja, da dobim svoj denar nazaj?

Takoj po prejemu in pregledu vrnjenega blaga oz. najkasneje v roku 15 dni ti bomo povrnili vrednost vrnjenega blaga na tvoj bančni račun, ki si ga zapisala na obrazcu za vrnitev blaga.

 

Za kakršnokoli pomoč ti z veseljem pomagamo preko e-pošte na info@popek.si ali preko telefona 070 233 255.

 

Išči