Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Nosečniške hlače

Nosečnost je čudovito obdobje, v katerem žensko telo doživlja veliko sprememb. Medtem, ko vaš trebušček raste, je pomembno, da nosite udobna oblačila, ki se prilagajajo vašemu telesu in rastočemu trebuščku.

Eden od najpomembnejših kosov oblačil med nosečnostjo so definitivno nosečniške hlače.


Izvedela si, da si noseča. Na začetku se še ne obremenjuješ z nosečniškimi oblačili, pa vendar trebušček raste iz dneva v dan in osnovni kos oblačila, ki si ga skoraj vsakodnevno nosila, začne tiščati.

Eden od najboljših razlogov za nakup nosečniških hlač je, da vam zagotovijo udobje in podporo, ki jo potrebujete med nosečnostjo.


In ja, po nekaj dneh tiščanja čez popek, odpenajanja gumbov na hlačah, je dovolj! Čas je za prve nosečniške hlače.

 

nosecniske-hlace-popek


Ne, ne bodo na daleč kričale »nosečka«, vas bodo pa s pravimi kombinacijami reševale vse do poroda in še čez.

 

Zakaj so prve prave nosečniške hlače običajno črne?

nosecniske-hlace

Ker mislimo, da nam bodo najbolj prav prišle! Običajno se ne motimo, saj lahko kakovostne nosečniške hlače s prilagojenim pasnim delom, ki raste tako, kot raste trebušček, res nosimo celo nosečnost, z njimi pa lahko kombiniramo karkoli. Danes k njim izberemo elegantno srajco, jutri pisano tuniko, pojutrišnjem hočemo črno s črnim... A če vaš stil doslej ni vključeval črnih hlač, jih tudi zdaj ne potrebujete. Tudi z drugimi barvami gre! Če jih nimamo v barvi, ki je vaša nova črna, jih pa naredimo. Popek, pač!

nosecniske-hlace-crne-punta-roma-popek



Zakaj so najljubše nosečniške hlače običajno kavbojke?

jeans-nosecniske-hlace-popek

Ne, ne samo zato, ker smo jih vajene že vse življenje in jih hočemo tudi v času nosečnosti, temveč tudi zato, ker jih na koncu res najdlje nosimo. V času trebuščka so najhitrejša rešitev za odhod od doma, potem pa se lahko še dolgo obnesejo tudi pri igri z malčkom. Z nizkim ali povišanim elastičnim pasom, temne ali svetle, ravne ali ozke, klasične ali v kakšni posebni izvedbi – z njimi najlažje ohranjamo svoj mladostniški stil tudi kot nosečke. Čeprav znamo kavbojke nositi tudi na silno eleganten način, se z najljubšimi običajno super skladajo zabavne majice v vseh mogočih veselih barvah.

 


Zakaj v času nosečnosti tako za povrh najraje kupimo še ene in še ene nosečniške pajkice?

nosecniske-pajkice-popek nosecniske-pajkice-popek

Seveda včasih rade pokažemo lepe noge v nogavicah, a pajkice so vendarle tako zelo udobne! So in niso hlače. Pogosto se nam zdijo boljša izbira kot nogavice in hlače! Na voljo so v številnih materialih, vzorcih in barvah. In ko trebušček raste in se nam zdi, da povsod kaj tišči, lahko prave pajkice pod nosečniško obleko ali v kombinaciji z majico delajo čudeže – pri udobju in izgledu. Iznajdite svoj nosečniški stil. Kar oblecite tisto romantično obleko, ki ste jo nosile že poleti in zaščitite stegna ali ogrejte noge s pajkicami v pravi barvi v kombinaciji s tuniko. Čez pa kar odpet tisti suknjič, ki ste ga imele najraje že prejšnjo sezono.

 

nosecniske-hlace-crne-popek
hlace-za-nosecnice-popek



KORISTNI NAMIGI:


- Nikoli ni prezgodaj za prve nosečniške hlače. Tiste iz Popka so narejene tako, da bodo sledile običajni rasti trebuščka. Zasnovane so tako, da vam bo ob nakupu vaša običajna konfekcijska številka prav do konca nosečnosti, ko vas bo za 7 do 12 kilogramov več kot na začetku.

- Nosečniške hlače so lahko tudi materinske! Preden bo vaše telo pozabilo na nosečniške dimenzije, boste še nekaj časa zadovoljne z udobjem, ki ga omogočajo nosečniške hlače. Marsikatere hlače z nizkim pasom pasom bodo tudi po porodu povsem ustrezne za vaše boke, visok pas boste lahko spodvihale.

- Pri prvem izbiranju in pomerjanju poiščite svojo običajno konfekcijsko številko. Nosečniške hlače v Popku so na voljo v številkah od 34 do 52. Tudi, če že imate trebušček, ne iščite večjih številk. Skrivnost nosečniških hlač je prav v krojnem upoštevanju spreminjanja ženskega telesa v nosečnosti.

Predolge? Prekratke? V Popku vam jih ob dogovoru podaljšamo ali skrajšamo.

Večina hlač v Popku je iz skrbno izbranih kakovostnih materialov, ki se skoraj ne mečkajo. Ker, v nosečnosti si pa res ne želite likanja.


STILSKI NAMIGI:

- Nakit in obutev. Če so hlače črne ali sive in če ste zraven oblekli takšna tudi zgornja oblačila, bo vaša postava samo še opaznejša. Če vam ni do takšne podobe, pritegnite pozornost z barvitim modnim nakitom, torbico, obutvijo.

- Ene hlače, mnogo stilov. Tudi če ves teden nosite svoje edine nosečniške hlače, tega ne bo nihče opazil, če boste iz dneva v dan izraziteje spreminjale zgornji del vaše podobe.

Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči