Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo!

Ideje za darilo za nosečnico - 7 najboljših

Iščete ideje za darilo za nosečnico?

Je vaša prijateljica ali partnerica noseča in bo kmalu praznovala rojstni dan?

Ali pa razmišljate kaj ji dati pod božično smreko?

Francoski pregovor pravi: Življenje je pesem. Ljubezen je glasba. Za materinsko ljubezen je zmeraj pomlad. Te prelepe misli vsaka ženska razume šele v obdobju, ko pod srcem nosi otroka, v času ko začuti njegove prve gibe. Šele takrat se ženska zave, kako neskončna in kruta je materinska ljubezen.

Pogosto ženske v času nosečnosti pozabijo nase, vsa njihova pozornost je namenjena otroku, ki ga pričakuje. A ravno v času pričakovanja bi se morale ženske razvajati in uživati v vsakem trenutku tega neponovljivega dogodka. Zato je potrebno, da bližnji in ljubljeni, nosečnici v teh prelepih mesecih olajšajo težave, ki spremljajo nosečnost in ji občasno podarijo kaj lepega.

Ideje za darilo za nosečnico iščite samo za njo, za otročka, ki bo kmalu prijokal na svet, pa dodajte kakšno malenkost! Še nimate ideje za darilo za nosečnico? Tole sladko dilemo vam bomo pomagali rešiti z naslednjimi nasveti, kjer vam bomo predstavili ideje za darilo za nosečnico.

1. Ljubka nosečniška majica

Domiselno darilo za nosečnico je včasih težko poiskati, saj so misli ves čas usmerjene samo na prihod otroka. Telo ženske se v teh mesecih spreminja, v prvih mesecih se mogoče še počuti udobno v svojih dosedanjih oblačilih, a kmalu potrebuje udobnejša oblačila.

Podarite ji ljubko nosečniško majico, v kateri se bo ves čas nosečnosti počutila udobno, posebno in lepo. Velikost majice? Ostane enaka, saj je kroj majice v predelu trebuščka širši in spredaj nekoliko daljši. Majica je izdelana iz zelo elastičnega bombaža in jo bo lahko bodoča mamica nosila ves čas nosečnosti in prav tako po rojstvu otroka.

ideje za darilo za nosečnico - nosečniška majica nabrana popek

 

2. Udobne nosečniške pajkice

Kaj večina žensk najbolj pogreša pri svoji garderobi v času nosečnosti?

Mislim, da bodo soglasno povedale, da so to udobne pajkice! Idealno darilo za nosečnico so vsekakor udobne in raztegljive nosečniške pajkice z visokim, mehkim pasom, ki jo bodo spremljale skozi vso nosečnost.

So univerzalno oblačilo s katerim lahko ustvari eleganten, šik videz ali se v njem odpravi na telovadbo. Marsikatera mama ali babica, bo kar malo zavistno pogledala mlado, cvetočo nosečnico, ki se bo sprehajala okoli v udobnih nosečniških pajkicah, saj pravijo, da tega oblačila, ko so bile one mlade ni bilo. Zato razveselite svojo nosečnico in jih podarite nepogrešljive nosečniške pajkice.

ideje-za-darilo-za-nosecnico-nosecniske-pajkice-basic-popek


3. Priročen nosečkin dnevnik

Poleg udobnih oblačil je zelo prisrčno darilo za nosečnico, tudi dnevnik za nosečnice. Dnevnik je ljubko oblikovan in jo bo spremljal skozi celo nosečnost. Nosečnici bo pomagal pri načrtovanju in pripravah na porod, hkrati pa bo postal spomin na najlepše obdobje njenega življenja.

Vsako nosečnost spremljajo tudi določene obveznosti, ter manjše in večje skrbi. V dnevnik si bo lahko nosečnica beležila vse pomembne trenutke v nosečnosti in vpisovala vsakdanje obveznosti. Prav tako bo imela dnevnik vedno pri roki, kadar bo potrebovala nasvete o nosečnosti in kadar bo želela preveriti praktične sezname, ko bo pripravljala opremo za novorojenčka. V dnevnik bo nosečnica spravila materinsko knjižico in zdravniške izvide, zapisala pa si bo lahko tudi kakšno misel, ki je ne želi pozabiti.

Vsekakor je dnevnik lepo darilo za nosečnico, čez leta, ko bo otroček že velik fant ali postavno dekle, pa bo prelep spomin za celo družino.

ideje-za-darilo-za-nosenice-noseckin-dnevnik-popek

 

4. Poučna knjiga o zdravi prehrani v nosečnosti

V času nosečnosti je pravilna in zdrava prehrana še posebej pomembna. Seveda se bodoče mamice tega zavedajo in se skrbno poučijo. Vsaka nosečnica bo zato vesela darila v obliki knjige, kjer bo našla vse o zdravi prehrani skozi nosečnost in dojenje.

Knjigo Zdrava prehrana za nosečke, je napisala mlada prehranska strokovnjakinja, magistra živilske tehnologije, Urška Pavčnik. To je vsekakor izvirno in domiselno darilo za nosečnico, ki bo tudi zelo, zelo, uporabno!

 

ideje-za-darilo-za-nosecnico-knjiga-za-prehrano-popek 

 

5. Sproščujoče razvajanje v nosečnosti

Čudovita ideja za darilo za nosečnico je lahko tudi sproščujoče razvajanje. Vsaka nosečnica se lahko razvaja z masažo od četrtega do osmega meseca nosečnosti.

Sproščujoča masaža sprosti utrujeno hrbtenico, odpravi otekanje nog in zmanjša psihično napetost. Izvaja se na za to oblikovanem stolu ali posebni mizi, ki je prilagojena zaobljenemu trebuščku nosečnice.


ideje-za-darilo-za-nosecnico-sproscujoca-masaza-popek


6. Nepozabna nosečniška fotografija

Kljub nekaterim nevšečnostim, ki spremljajo nosečnost, je to obdobje eno najlepših in nepozabnih v življenju vsake ženske. Prihod otroka predstavlja novo poglavje v življenju mlade družinice, zato je izredno pomembno, da te trenutke ohranimo tudi na fotografiji.

Tako bodočo mamico, kot njenega partnerja boste neizmerno razveselili z možnostjo profesionalnega fotografiranja. Ta poseben čas v fotografiji za večno ohranita Jure in Pika iz studija Ujeti trenutek.

ideje-za-darilo-za-nosecnico-fotografiranje-ujeti-trenutek-popek

7. Priljubljen darilni bon za nosečniška oblačila

Še vedno ne veste kaj podariti nosečnici? Najbolj izvirne ideje za darilo za nosečnico so hkrati tudi najbolj preproste! Rešitev je enostavno in hkrati najbolj cenjeno darilo, to je darilni bon za oblačila za nosečnice. Hitro bo odvrgla nedrčke in oblačila, ki jo tiščijo, ter se odela v čudovita in udobna nosečniška oblačila.

Popkova nosečniška oblačila so izdelana po skrbnem premisleku, nosečnica pa se bo kljub trebuščku počutila prijetno in prelepo. Darilni boni lahko včasih delujejo nekoliko neosebno, a če boste darilni bon primerno aranžirali, ga podpisali in ga osebno izročili, bo to vsekakor prisrčno in hkrati koristno darilo.

ideje-za-darilo-za-nosecnico-darilni-bon-za-nosecniska-oblacila-popek


Naj bo darilo za otroka ali za nosečnico?

Kadar nosečnica v času nosečnosti praznuje rojstni dan, kakšno obletnico ali se mogoče celo poroči, se pogosto zgodi, da za darilo dobi stvari, ki so namenjena še nerojenemu otroku.

Zato nosečnici, ki praznuje, vsekakor podarite darilo, ki bo namenjeno samo njej osebno, otročka pa boste obdarovali, ko bo prijokal na svet. Darila v času nosečnosti, se bo vsaka ženska še posebej razveselila, saj v veselem pričakovanju pogosto pozabi nase.

A ravno v času nosečnosti mlade mamice potrebujejo veliko ljubeče pozornosti, saj se njeno počutje pogosto spreminja in vpliva tudi na razvoj otroka. Zato bodočo mamico razvajajte, darilo za nosečnico naj bo namenjeno samo v njeno veselje, saj bo to veselje vplivalo tudi na življenje, ki se razvija v njej.

Kaj pa otroček?

Ko izbiramo darilo za nosečnico, nam pogled sam od sebe zatava k prisrčnim oblekicam in copatkom za dojenčke. Seveda lahko poleg ideje za darilo za nosečnice, razmislimo tudi o kakšni malenkosti za otroka, kot so dudica, copatki ali bodi. A glavno darilo naj bo vsekakor za mlado mamico. 

Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči