Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Varovanje podatkov

Spoštujemo tvojo zasebnost.

 

Varovanje osebnih podatkov na kratko:
- Nikoli ne bomo zlorabljali tvojih osebnih podatkov na kakršen koli način.
- Tvojih kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
- Tvoje kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor si privolila v kontaktiranje (Pristopna izjava).
- Nikoli ti ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se nisi prijavila, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil.
- Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjaviš od katerekoli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki te identificira: tvoje ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Trgovina Popek ne zbira tvojih osebnih podatkov razen, kadar ti to omogočiš, tj. ob naročilu izdelkov ali kadar se naročiš na naše e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov
Trgovina Popek bo uporabila tvoje osebne podatke izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da ti zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje s teboj. Trgovina Popek ne bo posredovala tvojih osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite . Zaposleni v Trgovini Popek so po dolžnosti zavezani k spoštovanju tvojih zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Svoboda izbire
Informacije, ki jih o sebi posredujete Trgovini Popek, nadzoruješ ti. Če se odločiš, da tvojih podatkov ne bš posredovala Trgovini Popek, potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boš imeli dostopa.
Uporabniki, ki se želijo odjaviti iz seznama prejemnikov novic, lahko pišejo na info@popek.si.
Če se spremenijo tvoji osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), te prosimo, da nas obvestiš o spremembah na info@popek.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)
Kadarkoli dostopaš na spletno stran Trgovine Popek, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Tvoji podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki
Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na tvojem trdem disku in onemogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran Trgovine Popek. Trgovina Popek uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo naše spletne strani.

Piškotki, ki jih uporabljamo: 

Piškotki Bastet d.o.o.:

Ime: frontend, external_no_cache, store 
Namen: uporabniška seja, delovanje ključnih elementov spletne trgovine
Čas piškotka: 5 ur


Piškotki naših partnerjev:


Ime: __utm* 
Namen: Google Analytics statistika obiskovalcev
Čas piškotka: čas seje do 2 let 
Podjetje: Google 

Ime: __cfdu* 
Namen: pospešitev delovanja spletnih strani 
Čas piškotka: 6 let 
Podjetje: Cloudflare 

Ime: __zlc* 
Namen: Pogovor s svetovalcem 
Podjetje: Zopim Technologies Pte Ltd 
Čas piškotka: čas seje do dve leti


Varnost
Trgovina Popek si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Tvoji podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe
Trgovina Popek priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani Trgovine Popek brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Trgovina Popek ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Povezave do drugih spletnih strani
Spletne strani Trgovine Popek lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih strani, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščaš spletno stran Trgovine Popek, si zato vnovič preberi izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Pravica do obveščenosti
Če imaš kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so tvoji osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrneš na nas.
Telefon: 070/233 255, e-pošta:info@popek.si
Na podlagi tvoje zahteve te bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani Trgovine Popek.

Junij, 2017

Išči

Liquid error (layout/theme line 186): Could not find asset snippets/mailchimp-popup.liquid