Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Splošni pogoji za popuste in kode

Splošni pogoji za promocijsko kodo

Koda za popust ali promocijska koda, v nadaljevanju koda:

- Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu preko spletne trgovine www.popek.si ali v fizični trgovini, če je tako navedeno.

- Koda velja samo na oblačila. Ne velja na pripomočke in perilo. V kolikor velja za vse artikle je to navedeno ob kodi.

- Koda ne velja za izdelke, ki so šivani po meri ali željah stranke. Popust v tem primeru ni upoštevan oziroma se razveljavi.

- Aktivna koda za popust se objavi v oglasnih sporočilih, e-mail sporočilih, na Instagramu, Facebooku ali drugih medijih.

- Koda je časovno omejena, kar je razvidno v opisu zraven kode ali v povezavi s klikom na njo.

- V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti iz naslova te kode ni več upravičen.

- Ob enkratnem nakupu kupec lahko koristi le eno kodo. Kode se med seboj ne seštevajo. Upoštevamo lahko samo eno kodo. Če sta hkrati veljavni dve ali več kod, se kupec sam odloči katero kodo bo koristil.

- 

Kodo za popust kupec izkoristi tako, da izberete artikle, ki jih želite kupiti in jih da v košarico. Ko konča z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljuje s klikom na gumb Zaključi naročilo. V košarici pod naštetimi izbranimi izdelki in vsoto klikne gumb naroči. Odpre se novo okno v katerem na desni strani vpiše kodo v prostor za vpis kode in s klikom Potrdi, unovči znesek kode. Ko se koda za popust potrdi, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene naročila. Ostane znesek, ki ga je treba poravnati.

-Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.

 

 -KODA ZA BREZPLAČNO POŠTNINO: poštnina se ne zaračuna pri nakupih do 100€, nad 100€ je poštnina avtomatično brezplačna in se njena vrednost ne odšteje od zneska nakupa.


Išči