Varovanje osebnih podatkov


Varovanje osebnih podatkov na kratko:

- Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
- Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
- Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor ste privolili v kontaktiranje (Pristopna izjava).
- Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil.
- Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Trgovina Popek ne zbira vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite, tj. ob naročilu izdelkov ali kadar se naročite na naše e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov
Trgovina Popek bo uporabila vaše osebne podatke izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Trgovina Popek ne bo posredovala vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite . Zaposleni v Trgovini Popek so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Svoboda izbire
Informacije, ki jih o sebi posredujete Trgovini Popek, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ne boste posredovali Trgovini Popek, potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boste imeli dostopa.
Uporabniki, ki se želijo odjaviti iz seznama prejemnikov novic, lahko pišejo na info@popek.si.
Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas obvestite o spremembah na info@popek.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)
Kadar koli dostopate na spletno stran Trgovine Popek, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki
Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in onemogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran Trgovine Popek. Trgovina Popek uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo naše spletne strani.

Piškotki, ki jih uporabljamo: 

Piškotki Bastet d.o.o.:

Ime: frontend, external_no_cache, store 
Namen: uporabniška seja, delovanje ključnih elementov spletne trgovine
Čas piškotka: 5 ur


Piškotki naših partnerjev:


Ime: __utm* 
Namen: Google Analytics statistika obiskovalcev
Čas piškotka: čas seje do 2 let 
Podjetje: Google 

Ime: __cfdu* 
Namen: pospešitev delovanja spletnih strani 
Čas piškotka: 6 let 
Podjetje: Cloudflare 

Ime: __zlc* 
Namen: Pogovor s svetovalcem 
Podjetje: Zopim Technologies Pte Ltd 
Čas piškotka: čas seje do dve leti


Varnost
Trgovina Popek si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe
Trgovina Popek priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani Trgovine Popek brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Trgovina Popek ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Povezave do drugih spletnih strani
Spletne strani Trgovine Popek lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih strani, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletno stran Trgovine Popek, si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Pravica do obveščenosti
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.
Telefon: 01/429 7000, e-pošta:info@popek.si
Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani Trgovine Popek.

Junij 2013

© 2009-2017 Bastet d.o.o. Vse pravice pridržane