Popek partnerji

 

V Popku se povezujemo z organizacijami, ki delijo našo vizijo - pomagati nosečnicam in doječim mamicam pri boljšem počutju.

 

Jure in pika ustvarjata čudovite fotografije nosečnic in novorojenčkov. Kot pravita sama: "Verjameva v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nama portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne."

 

popek partner nosečkin dnevnik

Nina Držaj je mamica treh otrok in blogerka, ki piše o materinstvu, svojih izkušnjah, dogodivščinah in preprostih idejah za igro z otroci. Ustvarila je Nosečkin dnevnik, ki nosečnice spremlja skozi nosečnost in jim pomaga pri načrtovanju, pripravah in ohranjanju spominov na najlepše obdobje v njihovem življenju.

 

popek partner carriwel

Carriwell oblikuje in razvija udobne in podporne nedrčke za nosečnost in dojenje že 20 let. Njihovi nedrčki so eni najbolj prodajanih na svetu, na voljo v kar 1000 trgovinah. So prejemniki mnogih nagrad, med drugim tudi Kind & Jugend za inovativnost. Vsi nedrčki imajo Oeko-Tex Standard 100 certifikat.

 

popek partner ergobaby

Ergobaby izdeluje inovativne, varne in ergonomične nosilke, ki ustvarjajo vez med starši in dojenčki. Prisotni so v 700 trgovinah in 50 državah po svetu. Njihove nosilke že 10 let veljajo za najbolj priljubljene na svetu.

© 2009-2017 Bastet d.o.o. Vse pravice pridržane