Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Sara Rutar

Ko sem zanosila , sem si rekla...: "ah sej nosečniških oblačil ne potrebujem oziroma jih ne bom kupovala!". Pa iskreno - mi je žal, da si jih nisem prej nabavila!
sara-rutar-popek-nosecniska-oblacila
Glede na to, da to obdobje traja le 9 mesecev je prav, da se vsaka nosečka počuti kar se da udobno! Sama sem se prvih nekaj mesecev matrala s pretesnimi pajkicami in nedrčki. Nato sem odkrila trgovino Popek, ki ima ponudbo za nosečke in doječe mamice. Kaaaakšna razlika!
 
sara-rutar-popek-nosecniska-oblacila sara-rutar-popek-nosecniska-oblacila
Oblačila so narejena po meri, večino jih sami šivajo, so neverjetno udobna, iz kvalitetnega materiala in nenazadnje sem ugotovila, da se tudi nosečka lahko lepo in modno obleče. 
sara-rutar-popek-nosecniske-hlace
sara-rutar-popek-nosecniska-obleka
Poleg tega, da sem nabavila oblačila za čas nosečnosti, jih tudi v obdobju po porodu z veseljem nosim; samo telo še vedno potrebuje udobje.

sara-rutar-popek-pizama-za-dojenje

"Life saver" so tudi nederčki za dojenje in prav tako majice ter tunike in pižamce za dojenje. Skratka vsem nosečkam in mamicam toplo priporočam obisk trgovine Popek ali spletne strani www.popek.si. Zakaj se ne bi tudi v tem lepem obdobju počutile super v svoji koži in oblačilih.


Sara

Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči