Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Lea Sirk

nosecniske-majice-popek-lea-sirk

Ob vprašanju ali bi za Trgovino Popek naredila kratek zapis, v trenutku postanem dobre volje in vzhičena :)

Takoj odhitim po računalnik in prsti že pišejo..

V času nosečnosti se vsaka bodoča mamica srečuje s težavo oblačil. Kaj torej obleči v prvih mesecih, da ne izgleda kot da nosiš premajhne hlače, majice (trebušček se ti namreč ne pozna še dovolj - vsaj meni se ni)? In seveda, kaj obleči v drugi polovici nosečnosti, kadar postajaš žoga in misliš, da nikakor ne najdeš ničesar, v čemer bi bila elegantna, odštekana ali vsaj “normalna”.

No, v naši super in kreativni ekipi je prišla zamisel, da bi me povezali z nekom, ki v našem prostoru izdeluje in kreira tovrstna oblačila. Takoj nam je na misel padla trgovina Popek, katere oblačila sem nosila že v prvih dveh nosečnostih in bila navdušena.
Seveda smo jih nemudoma kontaktirali in takoj se je zgodilo sodelovanje.


Imela sem čast, da sem takoj obiskala trgovinco in prostor, kjer vse skupaj nastaja in “vžgala” se je iskrica.

Navdušena sem bila nad Evelino in Deo, ki sta mi vse razkazali, povedali kako vse skupaj deluje in predvsem mi takoj dali zeleno luč, da lahko kaj ustvarita tudi samo zame. WOW! .. in tu se je prikazal odgovor na moje vprašanje glede odštekano oblečene nosečke. Jupiii :)

popek-skice-lea-sirk-1
popek-skice-lea-sirk

Že takoj so se začele prelepe skice, ustvarjalni trenutki, izbor materialov in vse, kar spada v trenutek pravega ustvarjalnega trenutka.

In nastajati so začele nove kreacije.

kreacije-lea-sirk-popek

 

Pa naj se vrnem na glavno temo,.. Zakaj Popek? V nosečnosti smo mamice bolj občutljive. Potrebujemo seveda udobna oblačila, saj imamo neprestani občutek, da nas vse žuli in omejuje. Prav tako je pomembno, da je material majic in hlač nežen do kože, da se v njem ne potimo. Hormoni namreč delujejo kot “raketa” in telo se neprestano bori z odpornostjo, saj bitjece v trebuhu čisto vse vzame zase :)

lea-sirk-noseca-popek-obleke
popek-nosecniska-oblacila-lea-sirklea-sirk-be-wow-mom-popek
nosecniski-pajac-lea-sirktrenirka-lea-sirk
 popek-lea-sirk         

Med vso veliko izbiro barvne palete oblačil sem tako svojo omaro zapolnila z vsem, kar rada nosim in je udobno. Poleg tega sem pa brez težav vse skupaj tudi vsakodnevno kombinirala. Tudi elegantno oblekico s športno jopo, ki je bila sicer del trenirke. Vse se da!

In da zaključim tako kot si želim. Skoraj vsa oblačila, ki sem jih nosila v nosečnosti, nosim še danes in nihče niti posumi ne, da spadajo pod “nosečniška”. Jope, kratke majice, kratke hlačke, majice s skrito odprtino za dojenje.. vse to tudi sedaj na meni udobno stoji in prav ponosno paradiram naokrog s svojim sinčkom :)

Ne morem mimo velike ZAHVALE vama, Evelina in Dea, za dobrosrčnost, odprtost, gostoljubje in ažurnost.

Res lepa izkušnja je bila nositi vajine kreacije in verjamem, da so tudi ostale nosečke tako zelo navdušene!


Lea

Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči