noseča sem

Pajkice

Nosečniške pajkice so najbolj uporabno oblačilo od začetka nosečnosti, do konca in še potem. Z njimi ste opremljene za vse kombinacije; športne in elegantne.

Nosečniški pas

Za udoben prehod v sproščeno nosečnost. Za podaljšanje majice, za prekrivanje odpetih gumbov na tesnih hlačah in zaščito rastočega trebuščka.

Hlače

Ko gre za nosečniška oblačila so dobre nosečniške hlače prva in prava izbira. Privoščite si jih dovolj zgodaj, ne bo vam žal.

Kavbojke

Prvo oblačilo, ki postane pretesno in ki bi ga v času nosečnosti zares pogrešala so kavbojke! Izberi prave nosečniške kavbojke že v začetku nosečnosti.

Tunike - majice

Nosečniške tunike in majice so prave za prekrivanje rastočega trebuščka. Zaradi posebnega kroja so uporabne še dolgo po nosečnosti in porodu.

Krila

Najbolj ženstveno oblačilo tudi v času nosečnosti! Dolgo ali krajše, pisano ali enobarvno – nosečniško krilo se prilega vsakemu rastočemu trebuščku.

Obleke

Nosečniška obleka Popek, v številnih barvah, vzorcih in krojih ti bo ves čas nosečnosti omogočala udobje in odlične kombinacije.

Jakne/Plašči

Brez skrbi: topla povrhnja oblačila iz Popka so uporabna leta in leta. Ne samo v nosečnosti!

Perilo

Za udobno nosečnost je pomembno imeti tudi udobno nosečniško perilo, nedrček in hlačke za pod ali za čez trebušček. Tudi v zapeljivih različicah.

Za spanje

Dober spanec naj ne motijo odvečni šivi, gumbi in drugi moteči deli.

Kopalke

Prave barve in vzorci za vodne in modne užitke tudi v nosečnosti.

Pripomočki

Posebni izdelki za varovanje trebuščka, zdravja in dobrega počutja!
© 2009-2015 Bastet d.o.o. Vse pravice pridržane