Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Mateja Tamše

za-dojenje-tunika-mateja-tamse-popek za-dojenje-tunika-mateja-tamse-popek-rumena
Popkova oblačila sem gledala od daleč še preden sem bila sploh noseča – všeč so mi bili njihovi kroji in to, da se je res videlo, da se trudijo, da so vsestransko uporabna.
trebuscek-mateja-tamse-popek



Ko sem tretjič zanosila, sem vedela,da mi bo trebuh hitro zrasel – kot se je to zgodilo že v prejšnjih dveh nosečnostih in si bom prihranila marsikatero zategovanje 'običajnih' oblačil, če nosečniška oblačila začnem nositi prej, kot kasneje – pa še ponosila jih bom bolj. Zato sem se že kar hitro oglasila pri njih.

 

noseniska-tunika-mateja-tamse-popek



Velika prednost se mi zdi tudi, da se njihova oblačila lahko zelo lepo kombinirajo in dopolnjujejo med sabo in tako si lahko z nekaj kosi ustvariš garderobo za celo nosečnost in marsikatero priložnost.

@mateja_tamse Ene jeans pajkice - 3. outfiti - vsi iz trgovine Popek. Kateri je tebi najbolj všeč? #outfit #pregnancyoutfit #mamiblogerke2023 #slotiktok #tiktokslo #slovenskitiktokerji #CapCut ♬ Change Clothes - Dom Vinheta


Skombinirala sem nekaj njihovih tunik (nekatere primerne tudi za dojenje) ter nosečniških pajkic, katerih kroji se res lepo prilegajo nosečniškemu trebuščku ter na ta način poskrbela, da imam vedno primerna oblačila za vsako priložnost. Zdaj, ko jih nosim že nekaj časa, lahko podam tudi oceno, kako se obnesejo.

V prejšnjih nosečnostih, ki so bile že kar nekaj časa nazaj, sem večinoma nosila oblačila drugih znamk in velikokrat se je zgodilo, da je kljub temu, da je bil kroj 'nosečniški', nekaj vseeno šlo narobe – ali so bile kavbojke krojene vseeno previsoko in ob sedenju stiskale v pasu, ali je okrog trebuščka vse postalo preveč ozko.

 nosecniska-obleka-mateja-tamse-popek  


Pri Popku imajo lastne kroje, ki jih lahko na željo posameznici tudi prilagodijo, kar pa je najbolj pomembno – vedno izhajajo iz izkušenj strank. Tako se pajkice res prilegajo, tudi na delu pod trebuhom in ne drsijo s trebuščka dol, oblekice imajo šive tam, kjer je potrebno, da trebušček lepo poudarijo in hkrati kaj tudi zakrijejo. Majice in tunike so pa 'next level' z izborom res kvalitetnih materialov, ki raste skupaj s tabo, je zelo lepo raztegljiv, hkrati pa ne ostane raztegnjen, ampak se vrne v prvotno obliko po vsaki uporabi. Tudi po večkratnem pranju ostanejo kot nove.

nosecniska-oblacila-mateja-tamse-popek


Jaz imam z njimi res dobre izkušnje – tudi če sem potrebovala kakšen nasvet, kaj izbrati, kako izbrati oblačilo, ki mi bo res služilo celo nosečnost, sem ga dobila. Mojo nosečnost, pa verjamem, da bo tudi s poporodnim obdobjem tako, so njihova oblačila olajšala in naredila veliko bolj znosno. Ker saj, če ste nosečke, veste, kako je kakšne dni, sploh proti koncu, težko nosit ta ogromen trebuh. No, v njhovih oblačilih, ko te nič ne zateguje in se ti lepo prilegajo, je malo lažje.

oblacila-za-nosecnost-mateja-tamse-popek


Se vidi, da gre za slovensko, majhno družinsko podjetje, ki res ceni svoje stranke. Vse izdelke šivajo v Sloveniji, imajo svoje, preverjene dobavitelje blaga in vidi se, da v svoje izdelke delajo zato, ker želijo za svoje stranke najboljše in jim zagotoviti udobje in kvalitetna oblačila tudi v času nosečnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mateja Tamše - www.maminakvadratinpol.si

Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči