Izdelek je dodan v košarico. Poglej in zaključi naročilo! Razprodano

Najbolj primerna jesenska nosečniška oblačila

Najbolj primerna jesenska nosečniška oblačila

 

Imaš rok jeseni ali pozimi?

 

Jesenska nosečniška oblačila so prav posebni kosi garderobe v nosečnosti. Nosečniška oblačila v hladnejših mesecih so običajno temnejših barv, a popestrene z nežnimi vzorci in ostalo mavrico barv. Materiali so toplejši in robustnejšega videza. V jeseni je primerno oblačenje po plasteh.

 

najbolj-primerna-jesenska-nosecniska-oblacila

 

Nosečnost je pomembno obdobje v življenju vsake ženske in prinaša mnoge spremembe. Prav gotovo mora vsaka nosečnica kmalu v začetku nosečnosti premisliti o zamenjavi garderobe ali saj osvežitvi.

 

Primerni materiali za jesenska nosečniška oblačila, so lahko prav tako nežni in lahki, obenem pa so topli in prijetni. Videz je običajno robusten, prevladujejo bombaž z elastanom, volna in rebrast žamet. Pomembno je, da so materiali mehki, prožni in topli.


Kot dodatek so lahko nosečniška oblačila kombinirana z mrežo ali čipko, za posebne priložnosti pa tudi z bleščicami. Vse pogosteje se bodoče mamice odločajo tudi za material v videzu usnja, pogosto pa izberejo tudi prosojna oblačila, ki se odlično kombinirajo s tunikami ali oblekami.

 

Nosečniška oblačila so modna, lepa in elegantna ter nudijo udobje ter možnost kombiniranja z oblačili, ki jih že imate ali pa jih dokupite. Jesenska nosečniška oblačila so prav poseben izziv, saj je potrebno lahka in zračna oblačila zamenjati za oblačila iz toplejših materialov. 

Bodoče mamice, ki pričakujejo otroka v zimskih mesecih, morajo že v toplih poletnih dnevih razmišljati, kaj bodo oblekle zadnje mesece nosečnosti.

 

Jesenska nosečniška oblačila vsebujejo osnovne kose:


 

Nosečniške obleke in tunike za jesenske dni

 

Nosečnice lahko oblačila med seboj kombinirajo z oblačili, ki jih že imajo doma. Z nakupom nekaj kosov oblačil pa garderobo popestri in poskrbi, da bo izgledala udbno in zelo modno.

 

Različni kroji, ki v prvi meri ponujajo udobje in s katerimi sigurno zablestiš v službi ali pa v prostem času. 

 

nosecniske-obleke

 

Vsaka nosečnica ima v garderobi nosečniško obleko, ki je lahko klasična za vse priložnosti. Definitivno so tukaj tudi bolj elegantni kroji, ki se jim pridružijo tudi tiste bolj športne, namenjene prostemu času ali druženju s partnerjem in prijatelji.

 

Skupno vsem nosečniškim oblekam je to, da so zelo uporabne in nosljive tudi v obdobju po porodu. Krojene so namreč tako, da lahko mamica pri dojenju enostavno dostopa do prsi z eno roko. To je izrednega pomena, kadar morate otroka podojiti v javnosti, saj boste to lahko storile skoraj neopazno.

 

 

Zelo priljubljena je obleka za nosečnost in dojenje, ki je narejena iz mehke, zračne in elastične viskoze. Nosečnico bo spremljala celo nosečnost, saj je pri trebuščku krojena tako, da ne tišči in se ne oprijema trebuha. Obleka za nosečnost in dojenje pa je zelo uporabna tudi po porodu,

 


Nosečniške tunike so že dolga leta klasika v nosečniški garderobi. Kombinirajo se lahko s pajkicami, hlačami, žabicami in krili. Moderne so v vseh barvah in vzorcih, važno je to, da se nosečnica v njih počuti odlično.

 

Nosečniški puloverji za hladnejše dni

 

 

Ko se prikrade jesen v svojih prelepih barvah, se tudi v nas prikrade umirjenost in spokojnost. Nosečnice v hladnejših dneh počasi odložijo lahkotne majice in jih nadomestijo s puloverji in tunikami z dolgimi rokavi.

 

nosecniske-tunike

 

Nov trend med nosečnicami, so prav gotovo široki puloverji, ki jih stisnejo nad trebuščkom z pasom, ki je lahko modno širok ali ožji.
Prav tako je še vedno in sexy oprijet stil, ki poudari prelepe obline nosečniškega trebuščka.

 


V jeseni že pogosto pride prav tudi lažja bunda za nosečnice ali lahek plašč. V hladnejših dneh se spremeni tudi obutev, najnovejši trendi so visoki in robustni gležnarji, ter nepogrešljivi modni škornji.

 

Nosečniške termo pajkice in športne hlače

 

Nosečniške pajkice so nepogrešljiv garderobe v nosečnosti. Nosijo se celo nosečnost in še dolgo po porodu. V hladnejših dneh so primerne debelejše pajkice, lahko so termo pajkice, ali super termo pajkice v videzu jeansa ali usnja.

 

nosecniske-pajkice-termo

 

Pajkice se lahko kombinirajo z vsemi nosečniškimi oblačili. Puloverji, tunike, majice, jopice in tudi krila in obleke! Vse se lahko kombinira s pajkicami!

Nosečniška trenirka z žepom ima spredaj večji žep, ki je dostopen iz obeh strani. Narejena je iz mehkega, zračnega in elastičnega bombaža z všitim visokim pasom. 

 

Elegantne, klasične in jeans nosečniške hlače

 

Spletna trgovina z oblačili za nosečnice Popek.si, prav tako sledi modnim trendom. Hlače za nosečnice so nepogrešljive v jesenskih dneh, najnovejši trend pa so elegantne hlače na rob ali široke elegantne hlače.



Elegantne nosečniške hlače so običajno v klasični črni ali sivi barvi, lahko pa so oprijete ali široke. Zelo priljubljene so z vrvico na koncu hlačnic in v barvi jeansa.

Nosečniške hlače so primerne za službeni čas kot tudi svečane priložnosti. Kroj hlač lepo poudari vašo postavo. Hlačam sta dodana dva stranska in dva zadnja žepa, ki oblačilo popestrita. Hlačnice so širšega kroja. Udobne, mehke elegantne hlače ponujajo možnost neštetih kombinacij z elegantnimi srajcami ali tunikami ter čevlji različnih višin, s katerimi dodate svoji eleganci piko na i.

 

 

Jeans ozke hlače so narejene iz zračnega in elastičnega materiala z všitim visokim pasom, ki nudi udobje.


 

Jesenska nosečniška oblačila – priljubljene barvne kombinacije

Jesen je prelep letni čas, ki naravo odene v čudovite barve, ki se prelivajo od pastelnih, rjavih do rdečih odtenkov. Tudi jesenska nosečniška oblačila se spogledujejo s temi barvami, saj prevladujejo v črni, sivi, rdeči, olivno zeleni, rumeni in vijolični barvi.


Izrednega pomena so tudi modni dodatki, kot so torbice, šali, pasovi in čevlji. Tukaj prevladuje metalno srebrna barva, ki je posebej priljubljena za modni nahrbtnik ali torbico za nosečnico.

Posebej priljubljeni so zanimivi vzorci in potiski, drobne rožice na prosojni tkanini ali metalno srebrni in zlati potiski na črnih majicah.
K lepim nosečniškim oblačilom spada tudi okusen nakit, verižice, zapestnice in uhani, bodo lepo zaokrožili videz nosečnice.


Lepa nosečniška oblačila za jesen – najnovejši kroji in trendi


Moderna nosečniška oblačila sledijo modnim trendom, prevladujejo kroji, ki nudijo sproščenost in udobnost. Vse pogosteje se kombinirajo različni stili in vzorci.

Mnoge nosečke so oblečene v elegantno nosečniško obleko, zraven pa obujejo superge ali robustne gležnarje. Vse je dovoljeno, oprijeto ali široko, dolgo ali kratko…Pomembno je, da ženska v pričakovanju udobno prenaša svoj trebušček in se počuti lepa in zapeljiva.


Več objav

0 komentarjev

Napiši odgovor

Pred objavo vse komentarje pregledamo

Išči